Kontorlejemål i København boomer

København er i rivende vækst. Flere og flere vælger at flytte til København, da det er byen hvor alt er muligt i Danmark. Alt fra uddannelse til arbejdsmuligheder fås kun inde i København.

Da mange flytter til København betyder det også at flere gerne vil prøve at starte deres egen virksomhed – nogle bliver ikke så succesfulde og lukker ned igen, mens andre klarer sig godt og bliver nødt til at rykke sig ud af deres egen bolig og ind i et rigtig kontor.

Når mange skal kigge efter et kontorlejemål skal de gøre op med sig selv om det skal være i København, eller om det gerne må ligge i storkøbenhavn.

Jo længere væk man kommer fra København, desto større sandsynlighed er der for at du kan få bedre tilbud.

Det vigtigste er dog hvad dine behov er og hvad du skal bruge dit kontor til. For at sige det mildt – har man mange forretningspartnere der skal komme og se ens kontor vil et fælleskontor ikke være sagen.

Derimod vil et godt kontorlejemål med den rette beliggenhed give gode indtryk, ligesom at de bedste kontorhoteller også kan være gode til at invitere forretningspartnere over.

Kontorhoteller stiger i popularitet end normale kontorlejemål i København

Da mange går i gang med deres enmandsvirksomhed betyder det også at de ikke har behov for så store kontorlejemål som der er i København – og eftersom at de ledige kontorlejemål som er tilbage er dyre, vælger mange et kontorhotel i stedet.

På et kontorhotel er det nemlig ikke dig som har ansvaret for lys og alt det andet tekniske som også inkludere netværk og ja – alt.

I modsætning til et traditionelt kontorlejemål i København vil du også selv skulle sørge for at få mad når klokken rammer frokosttid. Det er ikke altid tilfældet med et kontorhotel – i et kontorhotel har du nemlig mulighed for at få morgenmad og frokost med i prisen.

Det kræver blot at du vælger det rigtige kontorhotel.

Er et kontorhotel stadig for dyrt til dit budget, eller er et kontorhotel bare ikke noget som du gerne vil gøre dig i, kan du ligeledes vælge at gå ind i et fælleskontor.

En undersøgelse foretaget vidste at der var op til 20% nye iværksættere som ikke ville gøre brug af de normale kontorlejemål i København, frem for et kontorhotel eller et fælleskontor.

 

Et kontorlejemål i et fælleskontor i København kan give dig god sparring

Med et fælleskontor kommer du til at gå sammen med andre chefer eller folk der arbejder selvstændigt. Det er nemlig, som navnet antyder, et fælleskontor.

Som mange dog går og tror, er det dog ikke et stort fællesrum hvor i allesammen arbejder sammen. Tværtimod, får du mulighed for at få dit eget rum, hvor i har et fællesareal som i bruger, hvis i ikke længere vil være på jeres eget kontor.

Netop dette fællesareal gør det muligt at sparre med andre iværksættere – hvis du selv er iværksætter – hvor i kan snakke om alt fra effektiv bogføring til markedsføring.

For mange er det netop et af de afgørende grunde til at vælge et fælleskontor, da statistikkerne har vist at iværksætterne kommer bedre ud af starthullerne med en god samarbejdspartner der har sit eget firma.

Ja, mulighederne her er mange og det er næsten kun din fantasi som sætter grænsen.

Alt efter hvor du har brug for at have sin beliggenhed kan du komme til at ligge ude for storkøbenhavn, i storkøbenhavn, i det yderste København for til sidst at komme helt ind i Københavns indre og ligge.

Skriv et svar